De docent

Annemieke met Manju in Brugge

De docentenopleiding wordt verzorgd door Annemieke van der Zouwen. Zij is de enige in Nederland die persoonlijk is gecertificeerd door Manju Pattabhi Jois om de Ashtanga Yoga uit te mogen dragen.  Zie certificering.

Annemieke is gecertificeerd docent bij de Yoga Alliance US (E-RYT 500). De Yoga Alliance certificeert yogadocenten en -scholen en beoordeelt ze daarvoor op kwaliteit.

Na haar eerste kennismaking met yoga ging ze in 2001 naar India om zich te verdiepen in de traditionele Ashtanga yoga. Samen met een geselecteerde groep mensen is ze opgeleid door Manju Pattabhi Jois, één van de grootste leermeesters in de Ashtanga Yoga. Later volgde ze nog vele docentenopleidingen over de hele wereld bij vooraanstaande docenten zoals David Swenson, Mark Darby, Robert Boustany, Alberto Paganini en Neva Ingalls.

Annemieke geeft inmiddels tien jaar yogales waarin ze de traditionele Ashtanga Yoga combineert met de kennis uit haar vier jarige studie aan de sportacademie.

Ze studeerde af aan de Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding en is eerstegraads lesbevoegd. Ze leidde geruime tijd een eigen Health Center in Den Haag en werkte veel samen met fysiotherapeuten en artsen in het kader van revalidatietrajecten. Annemieke weet dus als geen ander wat verantwoord bewegen inhoudt.

 

Mark Darby
Mark Darby
Robbert Boustany
Robbert Boustany
David Swenson
David Swenson
Manju Jois
Manju Jois

Klik hier voor meer foto's

Bezoek ook de andere websites van Annemieke:

Intuitieve Schilderijen

Yogalessen voor particulieren, bedrijfsyoga, kinderyoga
www.yogapassie.nl

Ashtanga Yoga Retreat
www.yogaretreat.nl

Intuïtieve Schilderijen
www.yogapassie.nl/intuitieve_schilderijen.html